Latest Mysteries

10 ihmistä, jotka katosivat vain salaperäisesti, ilmestyvät uudelleen

10 ihmistä, jotka katosivat vain salaperäisesti, ilmestyvät uudelleen

Monien ihmisten joukot ovat kadonneet vuosien varrelta näennäisesti ohueen ilmaan ilman tyydyttävää selitystä. Salaisuus syvenee vasta silloin, kun kadonnettua henkilöä tai heidän jäänteitään ei enää koskaan näy.

Kuitenkin on myös ollut monia tapauksia, joissa ihmiset katoavat salaperäisimmissä olosuhteissa vain, jotta ne ilmestyisivät uudelleen toisinaan – joskus vuosikymmeniä myöhemmin – yhtä lailla. salaperäisiä ja kiehtovia olosuhteita. Seuraava on vain kymmenen esimerkkiä tällaisista outoista tapauksista. Nämä ihmiset katosivat ohuelle ilmalle ja ilmestyivät sitten uudelleen yhtä omituisesti. . .

Contents

10 Amber Smith – löydetty aiemmin etsitystä paikasta

Vaikka kaksivuotias Amber Rose Smith oli kadonnut vain päivän, hänen tapaus on todella yksi omituisimmista ja kiehtovimmista. Isänsä mukaan nuori tyttö leikkii onnellisina heidän kodissaan Newaygo Countyssa, Michiganissa, 8. lokakuuta 2013. Hän oli poissa isänsä näkymistä vain hetkeksi, kun hän meni toiseen huoneeseen. Palattuaan häntä ei kuitenkaan ollut enää siellä. [1]

Täydellinen haku, johon osallistui useita vapaaehtoisia, aloitettiin melkein välittömästi. Huolimatta siitä, että koko alue, jota sadat voimakkaat etsintäpuolueet ehdottomasti tutkivat, näytti siltä, ​​että nuori tyttö oli näennäisesti kadonnut ohuisiin ilmiin.

Seuraavana päivänä etsintöjen jatkuessa Amber Rose löytyi kuitenkin vain harvoista. mailin päässä hänen kodistaan. Lisäksi hänet löydettiin paikasta, johon oli jo tehty perusteellinen haku edellisenä päivänä.

9 Steven Stayner – pelastaa lapsen siitä, kuinka hän oli onnistunut välttämään etsintäryhmiä, jotka aloittivat toiminnan niin pian hänen katoamisensa jälkeen, sekä kuinka hän oli onnistunut kattamaan niin paljon maata. Hänen vankiensa talo

Steven Staynerin tapauksesta on ehkä kiehtovin, joskin erittäin synkä, tapahtumia, jotka tapahtuisivat hänen seurauksenaan Kalifornian poliisiasemalla vuonna 1980, kun hän oli kadonnut yli seitsemän.

Steven oli kadonnut vuodesta 1972, kun hän oli seitsemän vuotta vanha, ja oli kadonnut kävellessään kotiin koulusta. Hänen sieppauksensa Kenneth Parnell pidätti hänet vangittuna vuosia väärinkäyttäen häntä seksuaalisesti tänä aikana. Siihen mennessä, kun Steven oli teini-ikäinen, Parnell halusi nuoremman pojan, ja kun Parnell toi taloon toisen kaapatun lapsen, Stayneria kehotettiin pakenemaan viisivuotiaan kanssa, sanoen myöhemmin, ettei hän "voinut antaa toisen lapsen" käy läpi mitä hänellä oli. ”

Parnell pidätettiin lopulta ja tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankeuteen, vaikka hänet vapautettiin palveltuaan vain viisi näistä vuosista. (Hänet pidätettiin jälleen vuonna 2003 yrityksestä "hankkia" neljä-vuotias poika.) Vuonna 1989 saatuaan kansallista huomiota Parnellin pidätyksestä Steven Stayner kuoli moottoripyöräonnettomuudessa, joka oli vain 24-vuotias.

Muuten, seuraavina vuosina Stevenin veli Cary olisi kuitenkin uutinen. Tällä kertaa, vaikka sen sijaan, että häntä nähdään kansallissankarina, joka teki rohkeutta toimia sellaisen vaaran ja rikollisuuden kohdalla, kuin Steven oli ollut, Cary joutui useaan syyteeseen ensimmäisen asteen murhasta, joista hänet tuomittiin . Hänet tuomittiin kuolemaan vuonna 2002. Väitetysti Cary ilmoitti haluavansa rikoksista tehdyn viikon elokuvan – aivan kuin hänen veljensä koettelemuksesta tehty elokuva. [2]

eight Tanya Kach— Vain muutaman mailin päässä kotoa vuosikymmenen ajan


Kun 14-vuotias Tanya Kach McKeesportista, Pennsylvania, katosi jonain päivänä vuonna 1996, oletettiin (ottaen huomioon, että hän oli vain kävelleet ulos perheen kodista), että hänellä oli juokse pois. Osittain se oli totta.

Kymmenen vuotta myöhemmin vuonna 2006 tuli ilmi, että lukion vartija Thomas Hose oli vakuuttanut Kachin "pakenemaan hänen kanssaan." Kun hän teki niin, Kuitenkin Hose pidättäisi vankeja talossa, jonka hänen vanhempansa omistivat. Hän pysyisi siellä seuraavan kymmenen vuoden ajan, ja Hose raiskaa ja väärinkäyttää häntä rutiininomaisesti.

Neljän vuoden kuluttua Kach, uuden nimen alla, sai poistua talosta. Vuonna 2006 hän haki apua ja kertoi toiran omistajalle, jonka kanssa hän ystävystyi, että häntä pidettiin vankeina Hosen käsissä ja että hän oli ollut teini-ikäisyydestään lähtien. Ei kauan ennen kuin Hose pidätettiin, syytettiin ja lopulta vangittiin. Kach yhdistettiin uudelleen perheensä kanssa. [3]

7 Steven Kubacki – todella outo katoaminen yli vuoden ajan


Toisin kuin kaksi aikaisempaa tapaamistamme, Steven Kubackin kertomus ei ole julma vankeus tapaus, mutta yksi aidon mysteerin rajat. yliluonnollinen. Eräänä helmikuun aamuna vuonna 1978 Michigan-järven lähellä opiskelija Steven Kubacki uskalsi nauttia useiden tuntien hiihtämisestä. Kuitenkin, kun hän ei vieläkään ollut palannut seuraavana päivänä, aloitettiin valtava haku.

Kummallisesti ja pahasti jalanjäljet ​​löydettiin paikasta, johon opiskelija väitti menevänsä. Ja vielä, he pysähtyivät aivan jäätyneen veden reunalla. Veden jäätyneellä pinnalla ei ollut merkkejä merkinnöistä eikä merkkejä siitä, että jään olisi murtunut missään. Myöhemmin sinä päivänä Stevenin sukset ja reppu löydettiin. Mikään muu merkki Kubackista ei kuitenkaan tullut ilmi, ja etsinnät lopulta lopetettiin. Hänen perheensä, vaikka eivät luopuneet toivosta, olivat valmiita pahimpaan tilanteeseen.

Sitten, yli vuotta myöhemmin, toukokuun alussa 1979, Steven Kubacki ilmestyi sinisestä vanhempiensa ovella. Hänellä oli hyvin vähän muistoa siitä, missä hän oli ollut. Hän oli herännyt aikaisemmin sinä päivänä Pittsfieldin kentällä, satojen mailien päässä kadonneesta kadusta ja noin 64 kilometrin päässä perheen kodista. Vielä muukalainen, hän pukeutui vaatteisiin, jotka eivät olleet hänen omiaan, ja hänellä oli omituinen karttalaukku, jota hän ei tunnistanut. [4]

Sen sijaan, että korvaisi itselleen taloudellisesti median lukuisilla tarjouksilla tarinansa, Kubacki vetäytyi yleisöstä kieltäytymällä puhumasta tapauksesta (josta hänellä ei ollut mitään muistia) eikä halunnut käydä läpi sellaisia ​​asioita kuin hypnoottinen taantuminen, koska hänellä ei ollut mitään "psykologisia ongelmia" ja halusi pitää sen tällä tavalla .

6 William Bates – ei muistia aikaisemmasta elämästään

Ehkä yksi omituisimmista katoamisen tapauksista, joihin seuraa yhtä oudon uudelleentoistuminen, on tohtori William Horatio Bates, joka näennäisesti katosi New Yorkin ohueen ilmaan. Kaupunki elokuussa 1902. Hän jätti vaimolleen lyhyen muistion ilmoittaen, että hänet "kutsuttiin pois kaupungista eräisiin suuriin operaatioihin" ja että hän oli "iloinen siitä, että sai niin paljon rahaa meille kaikille". Lisäksi hän "kirjoitti yksityiskohtia". myöhemmin. ”Ja yhdessä t, hän oli poissa. Kiehtovaa, paitsi kiireelliseltä tavasta, jolla hän näennäisesti lähti, oli se, että hän oli jo huomattavan varallisuuden mies, mikä teki hänen linjansa olla iloinen saada niin paljon rahaa hieman omituisena.

palaa, eikä hän kirjoittaisi niin kuin oli luvannut. Useiden päivien kuluttua hänen vaimonsa yritti löytää miehensä muurahaisten ystäviensä kautta miehen, joka, etenkin ajat huomioon ottaen, oli ehkä avain tähän. Hänen kuvansa ja yksityiskohtiensa jälkeen matkustettuna ympäri lodgesia ympäri Yhdysvaltoja ja niin kaukana Euroopasta, rouva Bates saapuu tietoon, että William oli Lontoon sairaalassa. Lisäksi hän ei ollut hyvällä tavalla, näyttäen ”räikeältä, ohuelta ja [with deeply sunken eyes]”.

Kummallista, vaikka hänellä oli varoja Lontoon pankkitililtä, ​​hän näytti kärsivän aliravitsemuksesta. Vieläkin muukalainen, kun rouva Bates saapui Lontooseen, William väitti, ettei tunnusta tai muista häntä. Hän kuitenkin suostui pysymään hänen kanssaan hänen hotellissa, jotta hänen muisto saattaisi palata.

Alun perin kaikki näyttivät hyvältä. Hän muistelee jopa pyydettyään purjehtimaan New Yorkista useita viikkoja aikaisemmin ja leikkaamaan potilaalla, jolla on aivopainen. Vain kaksi päivää myöhemmin hän poistui hotellista ja katosi jälleen kerran. Tällä kertaa, ainakin hänen vaimonsa suhteen, se oli ikuisesti. Hän kuoli vuonna 1907. Etsitään silti sairasta aviomiehetään.

Tohtori ja ystävä etsivät Batesin Grand Forksissa, Pohjois-Dakotassa, vuonna 1910 työskentelemällä hänen omistamassaan silmätautien käytännössä. Hän palasi lopulta New Yorkiin ystävänsä kanssa ja aloitti kumppanuuden yhdessä. Bates ei kuitenkaan koskaan, ainakaan hänen mukaansa, toistaisi muistojaan elämästään ennen salaperäistä puhelua vuonna 1902. Hän ei myöskään muista mitä hänelle oli tapahtunut. [5]

5 Linda Arteaga – sattuma varjon kanssa Ihmiset?


Yksi viimeisimmistä outoista kadonneista ja uudelleen ilmestyneistä tapauksistamme tapahtui 22. syyskuuta 2012 Arkansasin Ozarksissa. Sinä iltapäivänä veli ja sisko Eddie Huff ja Linda Arteaga lähtivät päiväretkille alueen metsissä. Kuitenkin, kun Eddie palasi yksin väittäessään jättävänsä sisarensa sukulaisen taloon, jokin vaikutti väärältä, etenkin kun havaittiin, että 53-vuotias nainen ei ollut sukulaisen talossa, kuten Eddie oli väittänyt.

Eddie, näennäisesti ilman muistoa tapahtuneesta, oli nyt hämmentynyt ja hiukan häiriintynyt. Järjestettiin etsintäjuhlat, ja Arteaga löydettiin lopulta näennäisesti satunnaisesta sijainnista syvän metsän keskellä. Lisäksi hän näytti järkyttyneeltä ja järkkymättömältä kaikesta tapahtumasta, joka oli tapahtunut ja johtanut hänet tänne.

Hän väitti myöhemmin, vaikka yksityiskohdat olivatkin parhaimmillaan hämärässä, että hänen veljensä oli kärsinyt jonkinlaista vahinkoa ja että hän oli vapaaehtoisesti mennyt ja löytää apua. Sitten hän kertoi, että kävellessään metsän läpi, hän tapasi muita retkeilijöitä, jotka yrittivät niin kuin mahdollista, eivät yksinkertaisesti näytä pystyvän kuulemaan häntä, kun hän huusi heille. Vielä huolestuttavampaa hän oli todistamassa omituisia "varjoisia hahmoja", jotka näyttivät tarkkailevan häntä puista ja pensaista. Seuraavaksi hän tiesi, että hän oli tulossa metsään etsintäpartnerin kanssa, joka kutsui nimeään. [6]

Tämä melko outo tapaus on edelleen selittämätön.

four Gabriel Nagy – katosi 23 vuotta sen jälkeen, kun oli kutsunut vaimonsa [19659033] Varhain iltapäivällä 21. tammikuuta 1987 Gabriel Nagy, kahden avioliiton naimisissa oleva isä, Sydney, Australia, soitti vaimonsa ilmoittaa hänelle, että hän on kotona töistä varhain sinä päivänä. Sitten hän katosi jäljettä melkein neljänneksen vuosisadan ajan. Suurin osa epäisi, että hän olisi kuollut pian sen jälkeen, kun puhelinsoitto oli tapahtunut, joko omien käsiinsä tai omituisten tai traagisten olosuhteiden vuoksi.

Vuonna 2010, juuri ennen Nagyin virallista julistamista kuolleeksi, olisi johtolanka. hyppäsi yhtäkkiä kylmätapauksesta vastaavan tutkijan, Georgian Robinsonin kohdalla. Lopulta jäljitettiin Gabriel Nagyin nimessä oleva Medicare-kortti, joka johti Robinsonia vierailemaan kiinteistössä ja sen omistajassa.

Kyseinen mies oli hämmentynyt siitä, miksi poliisi oli hänen ovellaan. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Robinson huomasi, että mies todellakin oli kadonnut tammikuusta 1987 lähtien. Lisäksi näyttää siltä, ​​että hän oli totuudenmukainen, kun väitti, ettei hänellä ollut muistoja elämästään vaimon ja kahden lapsen kanssa. Kärsivällisyydellä ja käyttämällä perheensä valokuvia poliisitiedostoista, Nagyilla oli kuitenkin mitä hän myöhemmin kuvailisi ”salamavalon” hetkiksi, jolloin muistot alkoivat ilmestyä utuun.

Vaikuttaa siltä, ​​että jossain vaiheessa puhelun jälkeen Nagyia hyökättiin, koska hänen ”ensimmäisen muistinsa” on herättäminen jonkinlaisesta päävammasta, niin paha se oli verenvuoto. . Tämän jälkeen hänen muistelmansa oli parhaimmillaan sameaa, ja näkyvimmät muistot viittasivat siihen, että hän oli leiriytynyt Queenslandin eri alueille, työskennellyt maatiloilla ja kalastusveneissä ja toisinaan jopa nukkunut kaduilla.

hänen nimensä oli palannut hänelle (sallinut hänen hakea Medicare-korttia). Viime kädessä hän yhdistyisi perheensä kanssa, jotka jatkavat työtä palauttaakseen mahdollisimman suuren osan muistoistaan. Joko fyysinen hyökkäys häviää hänelle niin suuren määrän muistojaan vai onko perhe epäilty dissosiatiivisesta fuugasta, on vielä selvitettävä. Tapaus on kuitenkin varmasti yksi viime aikojen mielenkiintoisimmista. [7]

3 Philip Sessarego – Lives Out SAS Fantasy

Philip Sessaregon tapaus ei ole salaperäisin, mutta se on ehdottomasti kiehtovaa, etenkin sen takia, että brittiläinen sotilas menisi aloittamaan uudelleen elämänsä, etenkin siltä osin kuin hän halusi liittyä häntä kahdesti tukahduttaneen eliitin erikoisjoukot (SAS) erityisjoukkojen joukkoon. [8] Hänen tyttärensä puhui myöhemmin siitä, kuinka tämä yksikön hylkääminen oli aiheuttanut hänen isänsä siirtyä "fantasiatilaan". Hän pukeutui kuinka monta "SAS-miestä" pukeutui ja tarkoituksella juominen laitoksissa, joiden yksikön tiedetään suosivan. Sitten Kroatiassa vuonna 1991 hän vain katosi. (Joidenkin tietojen mukaan hänet näennäisesti tappoi autopommi.)

Kuitenkin vuonna 2000 omituinen ja kiehtova kirja ilmestyi New York Timesin bestseller-luetteloon, nimeltään Jihad! Salainen sota Afganistanissa. Sitä kirjoitti yhtä omituinen ja kiehtova herrasmies nimeltä Tom Carew, joka oli antanut lausuntoja (silloin) viime vuosina työskennellyt SAS: ssä yli kahden vuosikymmenen ajan. Hän puhui kuinka hän oli kouluttanut mujahideen-taistelijoita neuvostoja vastaan ​​1970- ja 1980-luvuilla.

Carewstä tulisi myös säännöllinen puhuva päällikkö syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen. Mitä enemmän hän ilmestyi julkisuuteen, sitä enemmän hänen väitteensä alkoivat hajaantua etenkin silloin, kun muut SAS-sotilaat syyttivät Carewia petoksesta. Siihen mennessä, kun BBC: n Newsnight-ohjelma oli mukana, havaittiin, että Carew oli itse asiassa Philip Sesserago, sama mies, joka oli yrittänyt liittyä SAS: iin aiemmin niin paljon. Mielenkiintoista on, että Sesserago katoaisi jälleen, käyttäen lopulta nimeä Philip Stevenson Belgiassa. Vuonna 2009 hänet löydettiin kuolleena vuokrattavassa autotallissa, ilmeisesti vahingossa tapahtuneen hiilimonoksidimyrkytyksen uhri.

2 Brenda Heist – 'Snapped' – Yksi päivä puistossa


Toinen henkilö, joka näytti aloittavan uuden elämän. itse oli Lititz, Pennsylvania, asukas Brenda Heist. Vuonna 2002 käydyn avioeron aikana hän vain käveli pois kaikesta, jättäen kaksi kahdeksan ja 12-vuotiasta lastaan ​​ja katoaa jälkeensä.

Laajan haun ja tutkinnan jälkeen, mukaan lukien syytetoimien syytteeseenpano ja selvitys Hänen entisen aviomiehensä julistettiin laillisesti kuolleeksi vuonna 2010. Se oli vasta vuoteen 2013, jolloin hän vaelsi Floridan poliisiasemalle ja väitti olevansa itse asiassa Brenda Heist, joka oli kadonnut Pennsylvaniasta 11 vuotta aiemmin. 19659002] Hän väittää, että ajaessaan lapsensa kouluun sinä päivänä vuonna 2002, hän oli mennyt puistoon, jossa hän istui ja itki. Ryhmä "kolme muukalaista" lähestyi häntä ja kysyi haluaako hän liittyä heidän luokseen matkalla Floridaan. Hän selitti kuinka hän "vain napsahti" ja meni heidän luokseen jättäen vanhan elämänsä taakse. Sanomattakin on selvää, että hän lopulta käyttäisi huumeita ja astuisi toisinaan raa'asti kaduilla.

Brenda, joka oli käyttänyt alias Kelsie Lyanne Smith, huomasi tehneensä kauhean virheen vuoteen 2013 mennessä, ja hän meni poliisiasemalle ja alkoi yrittää palauttaa yhteydet perheeseensä. Kaikki hänen yrittämisensä kuitenkin hylättiin, sillä hänen kaksi lastaan, nyt nuoria aikuisia, kieltäytyivät sallimasta häntä takaisin heidän elämäänsä. [9]

1 Richard Hoagland – sitoutuu petokseen pakoon, joka estää petoksia.

Tarina of Richard Hoagland on ainakin yhtä outoa kuin mikään muu tässä luettelossa, ja näennäisesti Hoaglandin itse organisoima. 10. helmikuuta 1993 iltapäivällä hän soitti vaimolleen ja selitti, kuinka hän sairastui ja oli matkalla sairaalaan Indianapolisissa. Kuitenkin, kun hänen vaimonsa yritti myöhemmin jäljittää hänet ja selvittää mihin sairaalaan hän oli saapunut, kävi ilmi, että paitsi sitä, ettei ketään itseään kutsutaan Richard Hoaglandiksi, kukaan tällä nimellä ei ollut edes ottanut yhteyttä ketään

Kun hänen vaimonsa antoi poliisille ilmoituksen omituisista olosuhteista, he huomasivat, että Richard ei ollut ottanut huomattavia määriä käteis- tai luottokortteja, eikä hän ollut ottanut vaatteita tai passia. Ainoa mikä tahansa tyyppi oli hänen autonsa löytäminen Indianapolisin kansainväliselle lentokentälle. Lentokentätietueiden mukaan kukaan ei kuitenkaan ostanut lippuja nimellä Richard Hoagland.

Kesällä 1993 Hoaglandin kaksi nuorta poikaa saivat postikortin, joka sisälsi 50 dollaria. Heissä olivat sanat: “Ehkä joskus pian tapaamme toisiamme. Lyön vetoa, etten edes tunne sinua. Se on ollut niin kauan. Huomaa äitisi. Hei, isä. ”

Kukaan ei kuullut tai nähnyt mitään Hoaglandista tämän jälkeen, ja vuoteen 2003 mennessä hänet julistettiin virallisesti ja laillisesti kuolleeksi. Vuonna 2016 kävi kuitenkin ilmi, että Hoagland ei ollut vain elossa ja hyvin, vaan hän oli kaapannut vuonna 1991 kuolleen Terry Symanskyn henkilöllisyyden. Lisäksi hän oli solminut uudelleen naimisen ja jopa isänsä lapselle, kun hän asui Floridassa ( Symanskin kotivaltio). Olisi käynyt ilmi, että Hoaglandia tutkittiin petoksista hänen katoaessaan, ja hän päätti aloittaa uudelleen. [10] Muuten, nainen, jonka hän avioitui Floridassa, oli täysin tietämätön hänen suunnitelmistaan.


Marcus Lowth

Marcus Lowth on kirjailija, jolla on intohimo mitä tahansa mielenkiintoista kohtaan, olivatpa se sitten UFO: ta, muinaisen astronautin teoriaa, paranormaalia tai salaliittoa. Hänellä on myös mieltymys NFL: lle, elokuville ja musiikille.

Lue lisää: Twitter Facebook Me Aika ajattelemaan